Innsikt

Hva skal barnet hete?!

Hva skal barnet hete?!

5. september 2023

Selv om vi elsket navnet Bold Digital, følte vi at det ikke lenger formidlet vårt primære mål og tjenesteområde. Bold Digital var et navn som representerte oss på et tidspunkt da vi var mer allsidige i vår tilnærming til digitale tjenester. Med tiden har vi spesialisert oss mer og mer i å hjelpe våre kunder med å øke salget. Derfor følte vi at tiden var inne for å oppdatere navnet vårt for å reflektere det endrede fokuset.

Det nye navnet vårt, SalesUP, reflekterer tydeligere vår dedikasjon til å hjelpe våre kunder med å øke salget. Vi mener det kommuniserer vår hovedtjeneste mye mer effektivt, som er å gi våre kunder de nødvendige digitale verktøyene for å forbedre deres salg.

Vår tilnærming er ikke endret; vi vil fortsatt tilby de samme høye kvalitetstjenestene som nettstedsutvikling i WordPress, sosiale medier støtte, annonsering i Google Ads og Facebook Meta Ads, samt konverteringsoptimalisering og søkemotoroptimalisering.

Med det nye navnet ønsker vi å signalisere til våre eksisterende og potensielle kunder at vår hovedprioritet er deres salgsvekst. SalesUP er ikke bare et nytt navn, men et løfte om at vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe våre kunder å oppnå sine salgsmål.

Vekstrådgiver

Tommy van Wallinga er daglig leder og SEO-konsulent i SalesUP AS. Han hjelper virksomheter med å vinne flere kunder gjennom økt organisk synlighet. Som Vekstrådgiver forbedrer han din virksomhets synlighet og sørger alltid for å øke salget eller antall henvendelser dere mottar.

Tommy van Wallinga, SEO rådgiver / vekstrådgiver